06-51221495 info@iforbeauty.nl

Home » Voor de perfecte wenkbrauwen ga je naar I for Beauty

Voor de perfecte wenkbrauwen ga je naar I for Beauty

Leidschendam – Wenkbrauwen karakteriseren het gezicht en geven het een bepaalde uitstraling. “Mooie volle wenkbrauwen doen heel veel voor je gezicht”, vertelt Danielle de Geus van beautysalon I for Beauty. “Maar de perfecte wenkbrauw is voor iedereen verschillend.” Door middel van microblading zorgt Danielle voor deze perfecte wenkbrauwen. “Ik luister naar de klant en teken heel secuur de contouren van de wenkbrauwen voor.”

De gepassioneerde wijze waarop Danielle de Geus over haar bedrijf I for Beauty vertelt geeft aan dat we hier te maken hebben met een vakvrouw. Zij is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door het bezoeken van vakbeurzen en het lezen van vakliteratuur. “Dit vak is mijn passie. Ik wil het beste voor mijn cliënten.” Om die reden heeft zij er twee jaar over gedaan voordat zij koos voor het Duitse cosmeticamerk Dr. Grandel. “Ik heb allerlei producten uitgeprobeerd. Een Duits merk had mijn voorkeur omdat ik weet dat ze in Duitsland heel hoge eisen stellen aan de cosmeticaproducten.”

Na haar 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het Instituut Dangremond in Den Haag opende Danielle in 2008 haar schoonheidssalon I for Beauty. In een mooie ruime salon ontvangt zij haar klanten. Direct vallen de rijen diploma’s op die aan de wand hangen. “Allemaal specialisaties, zoals de acnebehandeling, en certificaten, zoals bijvoorbeeld voor het gebruik van het PMU Microblading apparaat voor het aanbrengen van prachtige volle wenkbrauwen.”

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Semi-permanent betekent dat het minimaal een jaar zichtbaar is en dan weer met een bijwerkbehandeling geperfectioneerd kan worden. Met microblading wordt elk haartje individueel met een microblading-blade getekend. “De naaldjes gaan als het ware echte wenkbrauwhaartjes nabootsen, zodat je een natuurlijk effect creëert. Het is een prachtige techniek waarmee ik elke vrouw of man mooie wenkbrauwen kan bezorgen.”

Een aantal jaar geleden heeft Danielle ook apparatuur aangeschaft waarmee zij een microdermabrasiebehandeling kan geven. Door middel van een speciale vacuümtechniek raken microkristallen de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Het bestrijdt de zichtbare tekenen van huidveroudering.

Bij Beautysalon I for Beauty kan men ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de producten van Dr. Grandel. Beautysalon I for Beauty is aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten). “Dat betekent dat bepaalde behandelingen, zoals de acne behandeling, vaak vergoed worden door de verzekering.”

Danielle doet graag iets extra’s voor haar klanten. Regelmatig houdt zij verlotingen van leuke artikelen via Facebook. En elk jaar is er een oudejaarsloterij. Elke klant die in de maanden november en december voor een behandeling komt, dingt mee naar verschillende mooie prijzen, zoals een gratis microdermabrasiebehandeling. Daarnaast krijgt elke klant in november en december een leuk presentje.