06-51221495 info@iforbeauty.nl

Home » Prijzen » Prijzen Gezichtsbehandeling Botenical Beauty

Prijzen Gezichtsbehandeling Botenical Beauty

Gezichtsbehandeling Botenical Beauty

De Spot-Away
35,00

Is het ideale hulpmiddel om effectief wratten, fibromen en pigmentvlekjes te verwijderen. Dit apparaat werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom welke omgezet wordt in de warmte. Met een speciaal staafje wordt de huidaandoening aangestipt en de warmte zorgt ervoor dat de oneffenheden binnen enkele minuten verdwijnt.

Basis gezichtsbehandeling (40 min.)
37,00

Reiniging, peeling, epileren en masker. Afsluitend een verzorgende creme. Handmassage. Voor mannen is deze behandeling zeer geschikt.

Sensitive gezichtsbehandeling (70 min.)
56,00

Maakt de huid zichtbaar stralender en frisser. Geschikt voor elke huid. Reiniging, gezicht, hals en decollete,peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, ampul, gezichts- en decolletemassage, etherisch masker met hotstone, sensitive masker en  verzorgende creme. Handmassage.

Droge huid gezichtsbehandeling (70 min.)
56,00

Een echte oppepper voor een droge en/of schilferige huid. Zeer geschikt voor de huid met roodheden en exceem. Reiniging gezicht, hals en decollete met een plantaardige azuleen olie, epileren, gezichts- en decolletemassage, etherisch masker met hotstone, een Hydraplus crememasker, ampul en verzorgende creme.

Onzuivere huid gezichtsbehandeling (70 min.)
56,00

Een echte vochtboost. Hydraterende gezichtsbehandeling met ampul en rubbermasker. Intensief met vocht doordrenken. Speciaal voor de vochtarme huid. Tevens ideaal na een vakantie in de zon. Voetmassage, reiniging, gezicht, hals en decollete, peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, masker, gezichts- en decolletemassage en verzorgende creme handmassage

Acnebehandeling (60 min.)
65,00

Door o.a. hormoonveranderingen kan er acne ontstaan, vooral bij jongeren. We maken samen een plan om de acne tegen te gaan. Wij werken met uitsluitend natuurlijke producten, die deze vaak zo gevoelige huid ondersteunt. Er wordt onder andere gekeken naar de voeding en een uitgebreide huidanalyse is hierbij van belang. Ouderen kunnen er ook last van hebben en dan vaak op de rug. Door het juiste advies i.s.m. de huisarts en het uitdrukken door een acnespecialist , kunnen wij een geweldig resultaat boeken. Vraag uw zorgverzekeraar voor declaratie. Wij zijn lid van ANBOS en wij hebben een specialisatie , geregistreerd bij de AGB. In de meeste gevallen dekt de verzekering deze kosten.

Hydraterende gezichtsbehandeling (70 min.)
61,00

Een echte vochtboost. Hydraterende gezichtsbehandeling met ampul en rubbermasker. Intensief met vocht doordrenken. Speciaal voor de vochtarme huid. Tevens ideaal na een vakantie in de zon. Reiniging, gezicht, hals en decollete, peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, hydraterend hyaluron rubbermask, gezichts- en decolletemassage en verzorgende creme handmassage

Collageen “retinol vliesmasker” gezichtsbehandeling (70 min.)
70,00
Botenical Beauty “een echte oppepper voor de rijpere huid: Een weldaad voor uw huid! Een collageenboost voor een huid die extra aandacht nodig heeft. Stimuleert de regeneratie en verbetert de aanmaak van nieuwe cellen. Reiniging gezicht, hals en decollete, peeling, epileren, gezichts- en decolletemassage, collageen vliesmasker, verzorgende creme en een oogcreme. Handmassage.
Bio Chinese kruidenpeeling (70 min.)
75,00

Een extreem effectieve behandeling.

De werking van een kruidenpeeling is inzetbaar bij rimpels, hyperpigmentatie, ingegroeide haren, mee-eters en een vale/doffe huid. Dankzij diverse vitaminen en plantaardige werkstofffen AHA’s die zijn verwerkt in de peeling wordt de huid jonger, gladder en zal de huid beter functioneren in haar algehele stofwisseling.

Deze intensieve kruidenpeeling is een gecombineerde peeling, waarbij een lichte afschilfering na 2 dagen zichtbaar kan zijn. Dit is gemakkelijk te verhelpen door de huid regelmatig in te smeren met de daarvoor bestemde huid crème.

Penseelmassage met eekhoorntjeshaar

*Alleen in combinatie met een uitgebreide gezichtsbehandeling van 70 min.

Hals en decollete inclusief decollete pakking 8,50
Gezicht-en hoofdmassage 8,50
Hals, decollete, gezicht- en hoofdmassage 15,00