06-51221495 info@iforbeauty.nl

Home » PMU Microblading

PMU Microblading

Wat is Microblading?

Microblading is een veilige manier om je wenkbrauwen een stuk aantrekkelijker te maken. Het is een techniek met 3D semi- permanente make-up, die tussen uw eigen haartjes of als u zelfs geen wenkbrauwen hebt, mooie wenkbrauwen creëren. Oorspronkelijk komt deze technologie uit Japan. Met 12 naaldjes samengelast op een rij, ga je pigment in de opperlaag van de dermis aanbrengen. De naaldjes gaan als het ware echte wenkbrauwhaartjes nabootsen, zodat je een natuurlijk effect creëert. Microblading (mits goed uitgevoerd) is niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes.

Voordelen van Microblading:

N

Mooi natuurlijk effect

N

Snel genezingsproces

N

Minder pijn en zwelling

N

Minder agressief dan tatoeëren

N

Het geeft een liftend effect (mits goed uitgevoerd)

N

Niet meer bijwerken van de wenkbrauwen met potlood en dergelijke

Voor en na de behandeling:

Sleep de pijltjes om de voor- en nafoto’s te vergelijken.

Voor de behandelingVoor de behandeling
Voor de behandelingVoor de behandeling
Voor de behandelingVoor de behandeling
Voor de behandelingVoor de behandeling

Wat te verwachten na de pigmentatie van de wenkbrauwen

De haartjes zijn donkerder van kleur, dit proces houdt aan tot twee weken na de eerste behandeling. Er ontstaan kleine korstjes op uw wenkbrauwen. Haal de korstjes er niet af, want dan kunt u pigment verliezen en tevens littekens veroorzaken. Het genezingsproces duurt 4 tot 6 weken. Na 6 weken komt u terug voor de tweede behandeling. Samen kijken wij of er nog haartjes bijgemaakt kunnen worden. Nadien wordt de behandeling herhaald voor het perfecte resultaat.

Nazorg

Na de behandeling gebruikt u een helende crème, deze wordt 4 uur na de behandeling aangebracht. Breng dit thuis aan ( bij voorkeur in de ochtend en avond, tevens als het droog aanvoelt) met een wattenstokje voor optimale hygiëne. Gedurende twee weken niet zwemmen, niet in de zon of zonnebank en geen sauna. Dit alles heeft effect voor de kleur van uw wenkbrauwen. U kunt uw wenkbrauwen deppend met een wattenschijfje schoonmaken met alleen water, daarna weer insmeren met de helende crème. Geen korstjes verwijderen. Douchen is geen probleem, maar probeer de wenkbrauwen lichtelijk te ontzien.

Luisteren naar de cliënt

Luisteren naar de klant is voor ons het belangrijkste doel om de wenkbrauwen te creëren die hij of zij wil. Er wordt zeker een uur voorgetekend en alles wordt goed door besproken. Niks gebeurt zonder toestemming van de cliënt. U bent bij ons in goede handen

GGD keurmerk

Waarom een GGD keuring? Heel simpel.
Omdat je aan streng hygiënische eisen moet voldoen. Dit omdat je werkt in de opperlaag van de dermis. De naaldjes moeten steriel verpakt zijn, de apparaten goed gekeurd en verder een lijst eisen waarmee wij u niet gaan belasten. De GGD komt regelmtig langs en neemt de eisen met ons door, Voldoen wij niet aan deze strenge eisen, mogen wij de microblading niet uitvoeren.

Microblading bij de schoonheidsspecialist

Een schoonheidsspecialist met de juiste papieren en aangesloten bij de ANBOS ( algemene nederlandse bond voor schoonheidsspecialisten) weet heel goed welke huidtypes zij kan behandelen. Of er bijvoorbeeld eventueel contra-indicaties zijn en hoe de huid gaat reageren. Contra-indicaties zijn oa huidkanker, psoriasis, exceem, een te droge of gevoelige huid en bepaalde pigmentvlekken in de wenkbrauwen. Dit kan betekenen dat er geen microblading behandeling kan plaatsvinden.

Prijzen microblading by I for Beauty

PMU Hairstroke Brow met Microblading
ACTIE van €299,- voor € 275,-
Bijwerken binnen 1 jaar € 90,- (alleen bij bestaande klanten die Microblading bij I for Beauty hebben laten doen)
Bijwerken binnen 2 jaar € 140,00 (alleen bij bestaande klanten die Microblading bij I for Beauty hebben laten doen)