06-51221495 info@iforbeauty.nl

Home » Dr. Grandel Cosmetics

Dr. Grandel Cosmetics

Dr. Grandel Cosmetics

Dr. GRANDEL is mijn merk geworden, omdat het werkt. Het is een merk dat met zijn tijd meegaat in alle opzichten.

DR. GRANDEL gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaamsverzorging bij voorkeur uitgelezen grond- en werkstoffen uit de natuur. Het is een buitengewoon effectieve en irritatievrije top-cosmetica, die geen vergelijking hoeft te schuwen. Niet alleen de preparaten van de DR. GRANDEL verzorging worden volgens originele receptuur bij DR. GRANDEL in Augsburg gefabriceerd, ook de belangrijkste, uit de tarwekiem gewonnen inhoudsstoffen zijn uit de eigen fabricage afkomstig. Tarwekiemolie is een natuurlijk conserveringsmiddel.

DR. GRANDEL cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiene- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Kwaliteit “made in Germany”.

DR. GRANDEL cosmetica wordt niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huidklinisch getest.

Gevoelige, droge huid

Dit produkt is, doordat er tarwekiemolie is toegevoegd, een natuurlijk produkt dat de huid niet irriteert en zelfs geschikt is voor mensen met eczeem. Het voorkomt een droge, schilferige huid en maakt de huid soepel en zacht/

Rijpere huid

De rijpere huid heeft net dat beetje extra aandacht nodig. Meestal is het vochtgehalte minder en de fijne lijntjes worden rimpels. Deze huid heeft een oppepper nodig. Deze verzorgingscrème houdt de huid stevig en in balans. Door de toegevoegde werkstofcomplexen ziet u snel resultaat. Het houdt de huid soepel en reduceert rimpels.

Acne huid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. 

Gecombineerde huid

Veel mensen hebben een gecombineerde huid. Deze verzorgingscreme is daar uitermate geschikt voor. Omdat deze lijn uit twee delen bestaat, kunnen de probleemzones goed worden aangepakt.

Vochtarme huid

Een jonge huid heeft vaak last van meer talgproduktie. Alles werkt nog optimaal en daardoor wordt ook de talgklierwerking extra geprikkeld. Hierdoor dit kun je extra last hebben van onzuiverheden. Deze verzorgingscreme heeft een goede reiniging, die de talgklierwerking reguleert.