06-51221495 info@iforbeauty.nl

Home » Dit willen alle jonge meiden: Kindermake-up feestjes!

Dit willen alle jonge meiden: Kindermake-up feestjes!

Schoonheidsspecialiste Danielle de Geus houdt hele leuke kinderfeestjes, het Kinderface-je is een beautypartijtje voor jonge meiden tussen de 10-16 jaar, waarbij zij kennis kunnen maken met gezichtsverzorging en make-up. Meisjes vanaf 10 jaar zijn vaak al bezig met make-up en vinden het leuk om te leren wat voor producten zij het beste kunnen gebruiken voor hun gezicht en hoe zij zich mooi op kunnen maken. Hier speelt Danielle de Geus op in door in haar beautysalon, I for Beauty naast de bestaande (schoonheids)behandelingen voor volwassenen, nu specifiek een beleving voor jonge meiden tussen de 8-16 jaar te introduceren, het Kinderface-je.

Kinderface-je Meisjes weten heel goed wat ze willen en wat ze echt mooi vinden. Ze maken dit vanaf een jaar of 10 al duidelijk kenbaar en experimenteren graag samen met vriendinnen met make-up. Van het lakken van de nagels in diverse kleuren, tot het aanbrengen van oogschaduw en mascara. Dit experimenteren hoort erbij, maar Danielle de Geus, eigenaresse van I for Beauty en bedenker van Kinderface-je, wil jonge meiden de kans geven om het opmaken te leren, en daarbij een introductie geven van producten die goed zijn om te gebruiken voor het gezicht. Al spelenderwijs leren zij hoe belangrijk het is goed voor jezelf en je huid te zorgen en hoe zij op de juiste manier met make-up om kunnen gaan. Gedurende 2 uur zijn de kersverse beautyqueens zoet met make-uppen, testen en elkaar observeren.

I for Beauty SchoonheidssaIon I for Beauty is een totaalconcept voor beauty. Dit betekent dat I for Beauty een breed scala aan schoonheidsbehandelingen biedt. Waaronder gezichtsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages, cosmetische voetbehandelingen, bruidsmake-up en acne behandelingen. Met haar passie voor schoonheid zorgt eigenaresse Danielle de Geus dat haar klanten weer helemaal uitgerust, ontspannen en stralend van gezondheid en schoonheid haar salon uitlopen.